Kembali ke kategori

Harga 123 USD

Primana Oee
Primana Oee
online 6 bulan lalu

Terdaftar

17 April 2019

Kirim

Lenovo A2010

12 Oktober 2019, 11:29

Propinsi Jawa Timur, Jabung

Harga 123 USD

Tambahkan ke favorit

iklan lenovo a2010

Condition

New

Privat person / Business

Privat person

Ical jujur ameh teu picarioseun,Mangga ah gaduh hp lenovo a2010,,spek singkat ram 1gb/8gb,,jar 4g,,layar 4,7 inchi,,kamera depan belakang cekas,,os lolipop,,batre lumayan irit,,ml no leg raoseun,,anu sanes na cek google ameh raos,,kelengkapan pecas sanes ori,,minus ciga di pic tombol on off di pindah keun ka volume,,janten volume ku aplikasi 100% teu ngaruh pisan cek we hp mah,,anu sanes na normal pisan mun eta hungkul minus na,,hp pami aya nanaon uih keun deui,,mangga ah hoyong damahar harga tertinggi angkut,,bt kanu sapadan tt kasahandapeun,,anu nuju bu na mangga karomen,,php kasisi heula bala,,cod anu caket jatinangor,,wa; 085871995230

834

25

Primana Oee
Primana Oee
online 6 bulan lalu

Terdaftar

17 April 2019

Kirim

Kirim

Komentar

Tulis komentar Anda di sini

Tulisan pada pesan terlalu singkat, tambahkan kata

Menyerahkan

Komentar: 1

Mahar??

Balas

Tampilkan lebih banyak

Sembunyikan